Fotogünlük #48 – Muckish

Bu haftasonu Muckish Dağı’na tırmandık. 660 m yüksekliğe sahip bu dağ bölgede bulunan önemli yükseltilerden biri. Hava oldukça açık ve güneşli olmasına rağmen zirvede çılgın bir rüzgar karşıladı bizi.

Zirveden Atlantik’e doğru bakınca soldan sağa Inishbofin, Inishdooey, Inishbeg ve Tory adaları kolayca görülebiliyordu. Bu doğrultuda bulutların hareketi oldukça hızlıydı, aşağıda 5sn aralıklarla çektiğim 200 fotoğraflık timelapse video’da ne demek istediğimi daha kolay anlayacaksınız, iyi seyirler 🙂



0 thoughts on “Fotogünlük #48 – Muckish”

  • Blogunuzu severek takip ediyorum ve videodaki manzara da süper … Bir sorum olacaktı Videoda kullandığınız tarzda güzel , rahatlatıcı epik müzik arşiviniz var mı ? Yoksa rastgele mi buluyorsunuz ? Eğer böyle bir arşiviniz var ise bana ulaştırabilirmisiniz acaba ? Gerçekten bu tarz fon müzikleri çok ilgimi çekiyor.

    • Merhaba,
      Beğeniniz için teşekkürler.
      Kendimizce bir müzik arşivimiz var tabii ki ancak Youtube bu konuda çok sıkı kurallara sahip. Bu nedenle videolarda youtube’un önerdiği telif sıkıntısı olmayan parçalardan uygun olanını seçmeye çalışıyoruz.
      İyi günler dileriz.

      • Ben youtube aracılığı ile değil direkt olarak sizin arşiviizden önerebileceğiniz güzel parçaları kast ettim. Fakat bizim arşivimiz bize özel paylaşmak istemiyoruz derseniz bunada saygım sonsuz. Peki acaba bu youtube da telif hakkı olmayan parçaların kendileri olmasa bile en azından adlarını bana e-posta yolu ile gönderme ihtimaliniz var mı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir