Fotogünlük #35 – Cliffs of Moher – Moher Falezleri

Saint Patrick’s Day’i de içine alan 4 günlük Galway ve çevresi gezimizin en unutulmaz mekânı olan Cliffs of Moher‘den bir panorama bu.
İrlanda’nın Clare eyaletinde yer alan Cliffs of Moher’in en yüksek noktası 214 metre. Yükseklik karşılaştırması yapılacaksa daha önceden ziyaret ettiğimiz Slieve League 600 metre yüksekliği ile Moher’i 3’e katlıyor ancak ulaşım kolaylığı, sunduğu manzara ve çevresindeki imkânlar bakımından Moher’in öne çıktığını söyleyebilirim. Yine de Slieve League’e tırmanışımızı hatırlıyorum ve ikisi arasında tercih yapamyorum, ikisi de güzeldi bence 🙂

cliffs of moher panorama

 



4 thoughts on “Fotogünlük #35 – Cliffs of Moher – Moher Falezleri”

  • Ahh Cliffs of Moher! Geçen sene bu dönemde Roundstone’daydık, gitmeye çok niyetliydik, korkunç fırtına vardı, gidemezsiniz, uca yürüyemezsiniz bile, kapalıdır, tehlikeli olur demişlerdi, göremedik. İçimde uktedir. Shannon bölgesinde diye aklımda kalmış. Paylaşıma çok sevindim. 🙂 Nasıl, beğendiniz mi Galway-Connemara tarafını?

    • Umarım bir sonraki ziyaretinde gönlünüzce gezersiniz Moher’i de.. Biz de sonbahar ve kış boyu süren fırtına sebebiyle caddelerinde fok yüzen Cork taraflarına gidemedik. Hatta bu gittiğimizde bile ters bir zamana denk geldik diyebiliriz. Yazın güzel bir günde yeniden görmek gerek.

      Galway tarafını sevdik, güzel bir gezi oldu. Connemara Millî Parkı’na da gittik fakat çok beğenemedik orayı. Milli Park civarı güzeldi fakat parkın yürüyüş rotalarından pek keyif alamadık. Hatta biraz boş bir yürüyüş oldu bile diyebilirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir